De ESL International Workshop, Montreux, oktober 2014

We are ESL October 20, 2014

Onlangs hebben wij een grote bijeenkomst georganiseerd in onze thuisbasis Montreux (Zwitserland) voor toonaangevende bedrijven in de taalreisindustrie. Dit was een kans om een groot aantal mensen van over de hele wereld uit te nodigen om de internationale medewerkers van ESL te ontmoeten, en plannen te maken voor het volgende. Voor alle betrokkenen was het ook erg leuk.

Een goede relatie tussen een taalschool en een agentschap is gebaseerd op vertrouwen, respect en het delen van informatie. Gedurende het jaar verzamelen wij een grote hoeveelheid feedback van studenten en medewerkers, en deze workshop was het perfecte kans om de informatie met 45 internationale partners te delen. In ruil daarvoor deelden de scholen hun inzichten in de laatste trends, waardoor iedereen de student-ervaring nog verder kan perfectioneren voor 2015.

_9.-Workshop

Het persoonlijke aspect

Je kunt online of thuis een taal leren, maar het is simpelweg niet hetzelfde als het leren van een taal in culturele onderdompeling. Een persoonlijke heeft iets unieks. Dit geldt zeker voor de studenten die bij ons langskomen in meer dan 40 ESL-verkoopkantoren wereldwijd, en voor de partners die onlangs Montreux hebben bezocht.

We hebben erg ons best gedaan om een fantastisch driedaags evenement te organiseren.

_20.-Workshop

Belle Époque bootfeest

Als welkomst hebben wij op het meer van Geneve gevaren op een stoomboot uit de Belle Époque. Een Parijse Jazz Manouche band verzorgde de muziek. De muziek van nomaden en zigeuners leken onder de volle maan de perfecte swingende begeleiding voor de avond.

Gala-avond in Château de Chillon

Op donderdagavond werd op een gala in het duizend jaar oude kasteel ESL’s nieuwe visuele identiteit gelanceerd. Een sociale, ontspannen sfeer was perfect voor iedereen om bij te praten over wat nieuw is in 2015.

Informatie uitwisseling

De omgeving was misschien betoverend, maar er was ook serieus werk te verrichten. De beste manier om informatie te verkrijgen is direct van de bron, en er werd een enorme hoeveelheid kennis gedeeld tussen de regionale personeelsleden van ESL en onze partnerscholen. Dit helpt de verwachtingen en behoeften van studenten beter te begrijpen. Met deze informatie kunnen ESL medewerkers en partnerscholen de studenten een ongeëvenaarde studie ervaring in het buitenland aanbieden.

By Krister Weidenhielm

What do you think?