3, 2, 1… Af!

We are ESL October 2, 2014

In de marketing zegt men vaak “verkoop niet het product, verkoop de ervaring”. Dit is anders voor ESL: bij ons is de ervaring het product. De ervaring van het leven in een ander land, om dieper in een andere cultuur te duiken en internationale vrienden te maken. Je krijgt dit allemaal én de levenslange voordelen van het spreken van een andere taal.

De afgelopen 18 maanden hebben we gewerkt aan nieuwe manieren om de essentie van een taalreis consequent in al onze communicatie vast te leggen.

Een frisse/nieuwe visuele identiteit

Tot de veranderingen behoort ook een nieuw logo voor 2015. Het past mooi in alle formats, van papier tot touchscreen. Het strakke ontwerp is een natuurlijke ontwikkeling voor onze organisatie.

De drie gouden strepen staan voor mensen, plaatsen en talen: de fundamenten van een taalreis naar het buitenland.

Naast het nieuwe logo hebben wij meer nadruk gelegd op het vinden van beelden die de diversiteit van onze bestemmingen tonen, terwijl zij een authentieke indruk van onze partnerscholen geven.

Websites & brochures

Hoe je ook informatie wenst te verwerken, ons nieuwe design zorgt ervoor dat je vindt wat je zoekt, hoe je het wilt, en met meer diepgang dan ooit tevoren. Met deze informatie kan je jouw perfecte programma kiezen.

Wat is er nieuw online?

Beoordelingen & recensies: na twee decennia intern op de feedback van studenten te hebben gereageerd, is het nu het juiste moment om die recensies publiekelijk te delen. Onze nieuwe website beschikt over uitgebreide feedback van onze studenten op onze partnerscholen.

Nieuwe zoekfunctie voor cursussen: de nieuwe zoekfunctie geeft meer informatie weer dan voorheen, en helpt je het juiste programma te vinden in slechts enkele muisklikken.

Mobiel-vriendelijk design: of je nu onze nieuwe website op je telefoon, tablet of iets met een toetsenbord bekijkt, het is aangenamer dan tevoren.

Blogs: onze blogs hebben een nieuw uiterlijk met een responsive design, duidelijkere navigatie en elke maand meer nieuwe artikelen over talen, reizen en de ervaring van studeren in het buitenland.

Niet alles verandert…

ESL heeft misschien een nieuwe frisse look, maar ons DNA is niet veranderd in de twee decennia dat we taalreizen aanbieden: wij geven studenten de ervaring van hun leven, met ongeëvenaarde ondersteuning bij elke stap. Welkom in de wereld van talen!

By Océane Tache

What do you think?