10 dingen om te doen in Los Angeles voor minder dan $ 20

Als je een taalreis hebt gepland in de City of Angels, bereid je dan voor: Los Angeles gaat niet alleen over Hollywoodsterren en skaters op Venice Beach. Deze enorme stad heeft zoveel te bieden… zelfs wanneer je weinig geld hebt! Hieronder vind je 10 echt coole dingen om te doen in LA voor minder dan $ 20.

 

1. CRAFTED in de haven van Los Angeles

Wanneer je genoeg hebt van de grote merken en op zoek bent naar iets speciaals, is deze gratis markt voor handgemaakte artikelen voor jou de plek. Je vindt er honderden handvaardige kunstenaars, ontwerpers en ambachtelijke koks, vaak omgeven door live muziek en speciale events.

 

2. Speciale filmavond

Een film bekijken in het historische El Capitan Theater in Hollywood is beslist een ervaring. Deze bioscoop heeft de meest geavanceerde bioscooptechnologie en het interieur is een nauwkeurige restauratie van het origineel. Vóór de show kun je jezelf nog verwennen met een sundae bij de Disney Soda Fountain… Kaartjes voor volwassenen kosten $ 16.

shutterstock_328755248

 

3. Een middag in Castle Park

Castle Park is een amusementscentrum waar je leuke middagen kunt doorbrengen met je vrienden. Geniet van de battingkooien (25 pitches voor $ 3,75), de arcade spelen en drie midgetgolfbanen ($ 6,50 / 18 holes)!

 

4. Rolschaatsen bij maanlicht

Haal je rolschaatsen en je fluorescerende kleding tevoorschijn en bereid je voor op een terugkeer naar de 80er jaren op deze oldskool baan! De entree kost slechts $ 9,00 en de huur van rolschaatsen $ 5,50… niet verlegen zijn, laat zien wat je kan!

shutterstock_226249402

 

5. Greystone huis en tuinen

Greystone Mansion, ook wel bekend als de Doheny Mansion is een huis in Tudorstijl, gelegen in Beverly Hills. Er zijn daar veel films gemaakt, ook in de prachtige Engelse tuinen, die gewoonlijk gratis open staan voor het publiek.

 

6. Een fietstocht langs de LA rivier

Huur een fiets tegen een betaalbaar bedrag en verken de 7,4 mijl lange afstand van Atwater tot aan de Glendale Narrows. Het pad langs de Los Angeles rivier heeft verrassende hoeveelheden flora en fauna!

shutterstock_48731305

 

7. De Queen Mary

Dit grote cruiseschip is in 1936 gebouwd en heeft sinds de zestiger jaren niet meer gevaren. Tegenwoordig is de Queen Mary een drijvend hotel en heeft nog vele andere faciliteiten: geniet van de rondleidingen op het schip onder begeleiding of neem een drankje in de prachtige Art Deco bar!

shutterstock_551559

 

8. Will Rogers State Historisch Park

Het voormalige huis van de Amerikaanse komiek Will Rogers is behouden gebleven sinds de dertiger jaren. Geniet van een paar mooie wandelingen over de 186 hectaren grond en loop naar het Inspiratie Punt voor een adembenemend uitzicht! In de weekends worden er polowedstrijden gehouden (www.willrogerspolo.org) en je kunt er paardrijlessen nemen.

 

9. Bezoek de Walt Disney Concert Hall

Dit gebouw in pure Frank Gehry stijl is beslist een bezoek waard. Het auditorium is gewoonlijk afgesloten omdat er constant gerepeteerd wordt, maar je kan wel de spectaculaire openbare ruimtes en de tuin gratis gaan bekijken.

shutterstock_425484997

 

10. Een Los Angeles Dodgers honkbalwedstrijd

Als je nog geen honkbalpetje hebt, zorg dat je er een krijgt! Ga het professionele honkbalteam van Los Angeles zien spelen en vergeet niet om een “dodger dog” mee te pakken voordat je weer gaat. De toegangsprijzen beginnen bij $ 20,00.

shutterstock_729742

 

Zijn we jouw favoriete plek in Los Angeles vergeten? Vertel ons er ajb over in het commentaarvenster hieronder