3 Redenen waarom deze studentenresidentie je beste keuze zou kunnen zijn voor een taalreis in Londen

Reizen August 26, 2022

Londen is net zo afwisselend als prachtig, maar wanneer je in een stad kan kiezen uit zo veel geweldige logeerplekken en studentenresidenties kan het best een uitdaging zijn om het onderkomen te kiezen dat het beste bij jou past.

Gelukkig hoeven we vandaag alleen te kijken naar één optie: Scape Shoreditch, en waarom dit jouw thuis weg van huis zou kunnen zijn…

1. De faciliteiten zijn eerste klas

Een leuke omgeving en nieuwe vrienden zijn enorm belangrijk voor een fijn verblijf, maar ze betekenen niet veel als je geen comfort hebt; gelukkig staat bij Scape Shoreditch het comfort voor de studenten voorop!

Je hebt een onafhankelijk leventje en privé luxe in de studioappartementen, die zijn ingericht met comfortabele bedden, krachtige wifi, naastgelegen badkamers en keukens waar je zelf aan de slag kan. De rest van het gebouw is ingedeeld naar wat jij nodig hebt na school, of het nu gaat om ontspanning in de 24/7 privé gym ter plaatse, of om een film in de HD bioscoopruimte, blokken voor je examen in een studeerkamer of genieten van het prachtige uitzicht vanaf het dakterras!

2. Het ligt in het studentenparadijs van Shoreditch 

Shoreditch is alles wat een studentenwijk maar zou willen zijn: veilig en vol jongelui, trendy restaurants en een altijd bruisend nachtleven.

Het vermaak dat Shoreditch te bieden heeft varieert van de klassieke pubs, clubs en sport dat je in Londen kan verwachten, maar er zijn ook een paar unieke activiteiten die je je vast niet had kunnen voorstellen (maar waarschijnlijk erg leuk vindt om eens te proberen). Wil je gaan dansen in een club die tot de nok toe gevuld is met plastic ballen? Dan moet je naar Shoreditch! Wil je sjoelen met een cocktail en een pizza er bij in de zon? Kan allemaal in Shoreditch! Wil je motoren gaan bekijken, en tegelijkertijd lunchen en geknipt worden op dezelfde locatie? Een apart verzoek, maar in Shoreditch is het geen probleem!

Alles bij elkaar is Shoreditch perfect om een idee te krijgen van een nuchtere, jeugdige kan van Londen, en dankzij de prima locatie van deze residentie is dit alles binnen handbereik!

Met al deze verschillende mogelijkheden heb je er vermoedelijk ook graag een paar nieuwe vrienden bij, met wie je dit alles samen gaat leren kennen – dat is geen probleem wanneer…

3. Je een heleboel nieuwe vrienden gaat maken 

Misschien heb je er voor gekozen om je nieuwe avontuur in je eentje te beleven, maar dat betekent niet, dat je alleen hoeft te blijven!

Scape Shoreditch herbergt studenten uit het buitenland en ook uit Brittannië – dat is geweldig voor je sociale leven en ook helpt het je met Engels op een manier die je in de klas niet gaat meemaken. Dit is je kans om alles wat je geleerd hebt van de docent te gebruiken in het echte leven, want je kan niet anders dan in het Engels contact hebben.

Ben je een beetje verlegen, en raak je een beetje in paniek van al dat vrienden maken in je eentje – geen zorgen hoor! De residentie biedt ook allerlei (vrijblijvende) sociale evenementen, die het hele proces van medestudenten ontmoeten net wat minder eng maken!

Kies de goede accommodatie

Het kan verleidelijk zijn om alleen te kijken naar een goede school, wanneer je je programma gaat boeken, maar mooie herinneringen maak je ook buiten school. Een residentie zoals Scape Shoreditch kan het verschil maken tussen een goed taalprogramma en een geweldig taalprogramma!

Denk je, dat Scape Shoreditch zou passen bij jou? Neem dan contact met ons op voor een plek, nu het nog kan!

Contacteer ons

By Christopher Robinson

What do you think?