Neem er twee… combinatie bestemmingen met ESL

Reizen February 26, 2013

Hou je van chocolade- of vanille-ijs? Warme zomerzon of dagen met sneeuw? Ronaldo of Messi?

Hey, het is prima om beide leuk te vinden!

Met dit in het achterhoofd presenteren we een aantal van onze mooiste bestemmingen voor combinatie taalcursussen, waar je een tijd zult studeren in twee (of meer) locaties. Deze cursussen zijn ideaal als je meer van de wereld wilt zien, meer mensen wilt ontmoeten en een breder scala aan ervaringen tijdens je reis wilt hebben.

De volgende bestemmingen zijn alleen mogelijkheden die geselecteerd zijn omdat ze elkaar aanvullen, maar vraag ons gerust als je iets speciaals in gedachten hebt.  We hebben vele op maat gemaakte duo bestemmingen georganiseerd, net zoals bij onze cursussen voor volwassenen, is onze service gratis.

Hier zijn een aantal populaire combinaties:

Dublin – Galway

Dublin-Galway2
Foto’s: UlrikeJennifer Boyer

Als de legendarische auteurs en de toneelschrijvers uit de geschiedenis van Dublin tijd nodig hadden om na te denken, was Galway Bay de plek waar ze naar toe gingen. Weg van de drukte, in een kleine gemeenschap waar iedereen elkaar kent. De opvallende kustlijn van de Atlantische Oceaan heeft de macht je te inspireren. Galway is de perfecte aanvulling op de creatieve drukte van Ierlands hoofdstad.

Als je met ESL bij onze partnerscholen Atlantic Language in Ierland studeert, kun je in aanmerking komen voor de gratis kust tot kust verbinding. Kom meer te weten over deze speciale aanbieding.

Brisbane – Perth

Brisbane-Perth2
Foto’s: Brisbane Day Tours, Shane Watson

Dit Aussie dubbel-pakket is voor oceaan kenners.

Proef de kosmopolitische sfeer van Brisbane, of de ontspannen sfeer in de surfplaatsen aan de Stille Oceaan Sunshine CoastByron Bay of Noosa. Geniet daarna van een spectaculaire reis door het continent en bekijk een vlammende rode zonsondergang over de Indische Oceaan na een lange dag op de golven in Perth.

Als je met ESL bij onze partnerschool Lexis in Australië studeert, kun je in aanmerking komen voor een gratis kust tot kust vlucht. Kom meer te weten over deze speciale aanbieding.

Westkust – Oostkust VS

LA-NYC
Foto’s: David VespoliMike Licht

Hey vriend, het is geen rap battle, je hoeft niet te kiezen tussen de west en oostkust van de VS… je kunt van beide genieten. En we bevelen van harte aan precies dat te doen.

De twee zijden van de VS bieden een verschillende kijk op de “American dream”. Wat denk je van een verblijf in New York en Los AngelesBoston en San DiegoMiami en San Francisco?

Als jij je reis goed plant, kun je van de zomer aan de oostkust genieten en vervolgens naar het westen de zon achterna gaan… maar eigenlijk is er geen slechte tijd om een kust tot kust reis te maken door de Verenigde Staten.

Auckland – Queenstown

NZ
Foto’s: 23am.comSatoru Kikuchi

Auckland is een stad met een verschil. Het is stedelijk en levendig maar ook overweldigend vriendelijk. Een korte trip buiten de stad geeft je een voorproefje van de andere kant van Nieuw-Zeeland: zwemmen met dolfijnen in de Stille Oceaan, bossen om te verkennen en mooie stranden.

Maar om echt de smaak van het wilde New-Zeeland te pakken te krijgen, kun jij je reis naar Auckland combineren met Queenstown op het zuidelijke eiland. Kiwi’s gaan daarheen om te snowboarden, skiën, raften, mountainbiken en bungeejumpen. De bergen lonken!

Engeland – Malta

Brighton-Sliema2
Foto’s: Garry KnightEric Söderström

Leer Engels met een sexy Brits accent en gebruik het vervolgens op het strand onder de Maltese zon! Twee landen met zeer verschillende, maar overlappende geschiedenis. Het Verenigd Koninkrijk en Malta bieden verleidelijke mogelijkheden voor een combinatie om Engels te studeren.

Als je in Bournemouth en Sliema studeert, kun je twee fantastische stranden vergelijken. Een combinatie London/Gozo biedt één van ‘s werelds meest boeiende steden en een rustig Mediterraan eiland. Brighton en St. Julians zijn levendige plaatsen, waar de muziek tot laat in de nacht doorgaat! We bieden veel meer bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en Malta, dus vraag het ons als je over meer opties wilt horen.

Montreux – Lyon

Lyon-Montreux

Foto’s: Alex HammondFulvio

Iets meer dan 200 km van elkaar vandaan, Lyon en Montreux is de perfecte duo bestemming als je jouw Franse taalstudie wilt combineren met de smaak van het goede leven.

Lyon is de gastronomische hoofdstad van Frankrijk, een plek waar onder het zuidelijke zonlicht elke maaltijd een feest is.

Over de grens in Zwitserland zal je geen stimulerender bestemming vinden dan Montreux, aan het Meer van Genève. Een mooie plaats met een erfgoed van rock, dit is gedeeltelijk te danken aan het legendarische Jazz Festival. Montreux is het hele jaar door een verleidelijke plaats met een spectaculair uitzicht op de Alpen.

Berlin – Freiburg

Berlin-Freiburg

Foto’s: Ana Raquel S. HernandesClément Belleudy

Eén is innovatief in de techno muziek, mode en kunst, de ander is een heerlijk toevluchtsoord in het Zwarte Woud, beroemd om de lokale wijnen en bieren. Berlijn en Freiburg gecombineerd geven je een echt overzicht van Duitsland ten noorden en ten zuiden van het Weißwurstäquator.

Madrid – Barcelona

barcelona-madrid

Foto’s: Greenwich PhotographyIvan Walsh

Beide steden liggen elkaar niet, maar om echt de betekenis van de Spaanse regio’s te begrijpen, moet je de twee grootste knooppunten van het land bezoeken. En ze zijn allebei opwindend: Gaudi’s architectuur en de Barri Gòtic in Barcelona, de galerieën en het nachtleven van Madrid… en een gedeelde passie voor goede wijn, eten en voetbal.

Bocas del Toro – Boquete (Panama)

boquete-bocas-del-toro

Foto’s: José David LeivaArvind Grover

In de mystieke Panamese bergen biedt Boquete een geweldig gevoel van gemeenschap. Panama’s Eco-Avontuurlijke hoofdstad is een spannende plek voor een avontuur in de natuur.

Onze partner in Boquete heeft ook een centrum op de ongerepte Caraïbische eilanden van Bocas del Toro, beroemd om de afgelegen gouden en witte stranden, levendige koraalriffen en geweldige golven om te surfen. ‘s Avonds zullen de onweerstaanbare Salsa en Merengue beats je snel aan het dansen brengen!

Je kunt in aanmerking komen voor een gratis verbinding tussen de locaties. Kom meer te weten over deze speciale aanbieding.

Beijing – Shanghai

china

Foto’s: sanfamedia.comtengri555

Ervaar beide kanten van het moderne China. Beijing is al eeuwen het krachtige knooppunt. De fascinerende historische bezienswaardigheden leveren het bewijs. Shanghai is de stad van het bedrijfsleven, waar de toekomst in de drukke straten op je wacht.

Verblijf 6 weken in elke stad en ESL betaalt jouw reisverbinding tussen de twee steden. Kom meer te weten over deze aanbieding.

Dubbel Russisch

moscow-petersburg

Foto’s: Shutterstock

De Russischsprekende wereld strekt zich in de lengte over de helft van de wereld uit. De verscheidenheid aan steden binnen dat gebied is verbijsterend, van Sint-Petersburg met de klassieke architectuur tot de Aziatische havens in het oosten.

Combineer een Russische taalcursus in Moskou en Sint-Petersburg, dompel je onder in het hart van de Russische macht en de ziel van de Russische cultuur.

Portugal – Brazil

lisbon-brazil

Photos: Alex Hammond

Europa’s meest westelijke hoofdstad, Lissabon, is een traditioneel vertrekpunt naar de Nieuwe Wereld. Combineer een Portugese cursus in de mooie hoofdstad van Portugal met een verblijf in één van de opwindende plaatsen van Brazilië, of aan het strand in Rio de Janeiro of in de onstuimige sfeer van Salvador de Bahia.

Bekijk meer aanbevelingen van onze ESL Language travel consultants voor een combinatie taalreis:

Als je zelf een idee hebt voor een combinatie, we helpen je graag om je droom waar te maken. Neem contact op met het lokale ESL kantoor en laten we het waarmaken.

Als je al eens combinatie taalreis hebt gemaakt, laat het ons weten in de comments!

By Alex Hammond

What do you think?