Daarom kies je Midtown East als jouw studentenaccommodatie in NYC

Reizen October 4, 2022

Een studie Engels opent deuren voor je op allerlei gebieden van je leven: je kan gaan solliciteren, op buitengewone plaatsen studeren en nieuwe vrienden maken – voor studenten die deze kansen willen grijpen is de keuze dus niet moeilijk: Engels perfectioneren in een land waar deze taal als moedertaal wordt gesproken.

De VS is een van de populairste bestemmingen om voor langere tijd Engels te studeren, omdat er een grote verscheidenheid is aan steden, staten en culturen om in op te gaan tijdens je verblijf daar. En er is geen stad die deze opwindende multiculturele sfeer beter bevat dan NYC.

New York City: de stad van sprankelende lichtjes, torenhoge wolkenkrabbers en een meeslepende cultuur – voor jou is deze stad een wirwar om te verkennen terwijl je Engels leert, maar je hebt de passende uitvalsbasis nodig om dit te gaan doen.

Omdat je zo veel tijd gaat doorbrengen in je thuis ver van huis is het belangrijk dat je de goede keuze maakt. Je studentenaccommodatie in New York City moet naadloos aansluiten bij de stad zelf: knus, modern, stijlvol en tjokvol sociale energie. Met dit in gedachten hebben wij de perfecte suggestie voor je: Midtown East.

Midtown East brengt je de perfecte mengeling van onafhankelijkheid en sociale gelegenheid: met studenten die worden ondergebracht in compleet ingerichte eenpersoonskamers (of tweepersoonskamers voor studenten die samen reizen) in combinatie met allerlei gemeenschappelijke vertrekken. Dus tijdens heel je verblijf maak jij uit of je wat tijd voor jezelf wil hebben, ontspannen op je comfortabele bed, of een tijdje gezellig in de lounge of de studeerkamer daar wil zitten, of naar de gym wil gaan.

Wil je NYC in z’n geheel gaan ontdekken? In Midtown East heb je de hele stad binnen handbereik! De residentie ligt in het centrum van de actie, op slechts 5 minuten loopafstand van plaatsen als Rockefeller Centre, Central Park en 5th Avenue. Voor een rondleiding door New York hoef je dus alleen maar naar buiten te stappen!

Alles bij elkaar opgeteld is deze residentie voor jou de perfecte gelegenheid om alles te gaan ontdekken dat NYC te bieden heeft, vanuit een comfortabele uitvalsbasis in het centrum van de stad. Neem vandaag nog contact met ons op om te horen hoe je met jouw avontuur hier kan beginnen.

Neem contact met ons op

By Christopher Robinson

What do you think?