De 10 beste zomerkampen met watersport om een taal te leren in 2023

ReizenTalen leren May 26, 2023

Er is geen betere tijd om een watersport te beoefenen dan in de zomer. Het water is warm, de zon schijnt en op de stranden is het lekker druk. Kortom: de zomer is de perfecte tijd om vrienden te maken en een leuke sport te beoefenen op het water. Daarom gaan onze zomerkampen zo goed samen met watersporten!

Lees verder en ontdek de beste manier om deze zomer een taalkamp te combineren met een watersport.

Belangrijke punten:

  • Een watersport beoefenen tijdens een zomerkamp is een leuke en sportieve manier om actief te blijven en plezier te hebben in de zon.
  • Er zijn verschillende activiteiten die je van het land in het water zullen brengen, sommige rustig en ontspannend, andere actief en avontuurlijk.
  • Kies je voor een zomerkamp met watersport, bekijk dan goed welke activiteiten er aangeboden worden, hoeveel ervaring de instructeurs hebben, de locatie van het kamp en de algehele sfeer en cultuur.
  • Zomerkampen met watersportactiviteiten zijn een geweldige manier om actief te blijven, plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken.

Wat zijn de beste watersporten voor een zomerkamp?

De beste zomerkampen met watersport

Heb je in de bovenstaande lijst een sport gevonden die je leuk vindt? Hier zijn enkele van de beste junior zomerkampen die watersportactiviteiten aanbieden naast een taalcursus:

1. Brighton Campus, Verenigd Koninkrijk

Aan de zuidkust van het Verenigd Koninkrijk geeft ons zomerkamp in Brighton je de mogelijkheid om tijd door te brengen aan de Britse kust en te genieten van verschillende soorten watersport, terwijl je tegelijkertijd je Engelse vaardigheden verbetert. Na de taallessen kun je er peddelsurfen, vlotten bouwen en wakeboarden!

Neem een duik in Brighton

Montreux College, Zwitserland

Montreux is een Franstalig vakantieoord gelegen tussen de adembenemende Zwitserse Alpen en de glinsterende oevers van het Meer van Genève. Daardoor is het de perfecte bestemming voor een zomerkamp Frans met watersportactiviteiten! Tijdens ons kamp in Montreux leer je Frans terwijl je aan het suppen, waterskiën of zeilen bent.

Ontdek het meer in Montreux

3. Campus Biarritz, Frankrijk

Biarritz is een groene stad aan de Franse Atlantische kust. Het gematigde klimaat en de golvende zee maken het de ideale locatie om te surfen na je taallessen Frans!

Tem de golven in Biarritz

Berlijn Werbellinsee, Duitsland

Berlijn is misschien niet de meest voor de hand liggende bestemming voor een zomeravontuur, maar de Duitse hoofdstad wordt omringd door meren, plassen en rivieren. En dat is precies wat je nodig hebt om een zomerkamp te combineren met watersportactiviteiten! Kies voor ons zomerkamp in Berlijn om te suppen, roeien en over de Werbellinsee te varen.

Kom in actie in Berlijn

St Paul’s Bay, Malta

Malta heeft een schat aan natuurlijke schoonheid, zowel boven als onder de golven. Tijdens ons zomerkamp Engels in St Paul’s Bay kun je zowel duiken om het kristalheldere water te verkennen als surfen op de golven.

Verken de diepten in St Paul’s Bay

Barcelona Beach Camp, Spanje

Op zoek naar een leuke stad aan de kust van de Middellandse Zee om je favoriete watersport te beoefenen? Dankzij zijn idyllische locatie is Barcelona de perfecte bestemming om te genieten van de warme zon en het aangename water, terwijl je nieuwe vrienden maakt en Spaans leert. Als je kiest voor ons zomerkamp Spaans met watersport in Barcelona, kun je kanoën, suppen en windsurfen!

Peddel over de Middellandse Zee in Barcelona

Noosa College, Australië

De Australische surfcultuur is bijna legendarisch, en Noosa, met zijn ongerepte stranden en relaxte bevolking, is het centrum ervan! Ons kamp werkt samen met een plaatselijke surfschool in het gebied, zodat je een idee zult krijgen van zowel de sport als de plaats ervan binnen de Australische cultuur. Als je ervoor kiest om in Noosa Engels te studeren in combinatie met surfen, leer je niet alleen de fijne kneepjes van deze populaire sport, maar zul je ook deelnemen aan een geheel nieuwe beach-cultuur.

Word een echte Aussie surfer in Noosa

Côte d’Azur Campus, Frankrijk

Aan de Franse Rivièra kun je genieten van prachtige uitzichten. Maar heb je er ooit aan gedacht om de zonsondergang te bekijken vanaf een zeilboot? Of het kristalheldere water eronder te verkennen? Ons zomerkamp met watersport in Nice laat je een unieke kant zien van de Côte d’Azur, door middel van zeil- en duiksessies!

Leer een andere kant kennen van de Côte d’Azur

Valencia, Spanje

Valencia heeft een sterke watersportcultuur die voortkomt uit de bevoorrechte ligging aan de Middellandse Zee en de omliggende rivieren en meren, waaronder het prachtige kunstmatige meer buiten het Palau de Les Arts. Kies je voor ons zomerkamp Spaans met watersport in Valencia, dan kun je suppen en zeilen in deze prachtige Spaanse stad.

Ervaar de spetterende kant van Valencia

Antibes Campus, Frankrijk

Antibes heeft het hele jaar door een aangenaam klimaat en biedt een onovertroffen toegang tot de Franse Rivièra. Daarom is het een geweldige optie voor studenten die op zoek zijn naar een zomerkamp Frans in combinatie met watersportactiviteiten. Onze partnerschool in de stad geeft je de mogelijkheid een zeilcursus te volgen op kristalhelder water.

Zeil over de turquoise wateren van Antibes

Dit zijn wereldwijd onze favoriete zomerkampen met watersport. Zit er iets voor je bij? Neem contact met ons op voor de meest actuele informatie om deze zomer spetterend te beginnen!

By Christopher Robinson

What do you think?