12 redenen waarom je een taalreis zou moeten boeken bij een agentschap als ESL

ReizenTalen leren May 28, 2024

Je hebt dus besloten dat je een taal wilt leren in het buitenland, wat een fantastische keuze! Dat je wel een verandering in je leven kunt gebruiken is duidelijk, maar heb je ook nagedacht over alles wat je moet plannen?

Met zoveel landen, steden en talenscholen om uit te kiezen, kan het best overweldigend zijn om je avontuur te organiseren. Was er maar een manier om dat proces een beetje te vereenvoudigen…

Door je taalverblijf via een agentschap te boeken, heb je de vrijheid om je avontuur helemaal op maat te maken en weet je zeker dat de door jou gekozen bestemming je het meeste zal bieden. Het is daarom nauwelijks een verrassing dat heel veel studenten ervoor kiezen om hun verblijf te boeken via een agentschap zoals ESL. Maar als dit je nog niet over de streep trekt, geven we hieronder nog een paar nuttige weetjes over ons die je kunnen helpen bij je beslissing.

1. De kosten zijn hetzelfde als rechtstreeks bij een school boeken!

Je profiteert zelfs van de “Beste prijsgarantie” van ESL, wat betekent dat we je het verschil terugbetalen als je jouw cursusprogramma elders tegen een betere prijs vindt. Het is zelfs mogelijk om te profiteren van lagere prijzen dan wanneer je rechtstreeks bij een school boekt, dankzij de promoties en speciale aanbiedingen die ESL gedurende het hele jaar biedt.

2. Exclusieve promoties en speciale aanbiedingen van ESL.

Je profiteert van extra kortingen dankzij onze verschillende speciale aanbiedingen. Bespaar door samen met familie of vrienden te boeken, door een ESL-alumni te zijn, door je programma vroeg te boeken of door onze incidentele “Flash-aanbiedingen” het hele jaar door. En daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot alle kortingen die een ESL-partnerschool aanbiedt.

3. ESL is een onafhankelijk agentschap met een breed aanbod dat zich aanpast aan jouw behoeften. 

Ons aanbod bestaat uit een enorme diversiteit aan partnerscholen, zorgvuldig geselecteerd en gevestigd in meer dan 200 bestemmingen over de hele wereld. Het aanbod is heel overzichtelijk en je kunt (met ons deskundig advies) kiezen uit een grote verscheidenheid aan bestemmingen, scholen, programma’s en accommodatiemogelijkheden voor alle budgetten en voorkeuren.

4. Flexibiliteit en meer mogelijkheden door ons gevarieerde aanbod.

Mocht je je bestemming willen veranderen, of zelfs je reis willen verlengen naar een andere bestemming, dan stelt het uitgebreide aanbod ons in staat om snel oplossingen te vinden met een minimale impact voor jou. Onze verscheidenheid aan cursusprogramma’s en bestemmingen stelt je in staat om projecten op te zetten met meerdere talen en bestemmingen, waarbij één centrale contactpersoon alles voor je regelt.

5. ESL spreekt jouw taal!

Of het nu via de telefoon, WhatsApp of e-mail is, de adviseurs en klantenservicemedewerkers van ESL spreken allemaal jouw taal om je nauwkeurige en inzichtelijke informatie te geven over datgene waar we het beste in zijn: taalreizen!

6. ESL staat voor je klaar met inloopkantoren over de hele wereld.

We kunnen je in je eigen taal te woord staan, persoonlijk of via een ander communicatiekanaal dat aan jouw behoeften voldoet.

7. De adviseurs van ESL spreken niet alleen de taal, maar begrijpen ook jouw situatie.

Elke adviseur heeft in het buitenland gestudeerd en kan je uit eerste hand vertellen hoe je het meeste uit je taalverblijf kunt halen. Daarnaast is ons team bekend met alle lokale wetgevingen, academische systemen en sponsorprogramma’s om ervoor te zorgen dat je cursusprogramma zo soepel mogelijk verloopt.

8. We zijn beschikbaar binnen jouw tijdrooster.

We weten hoe stressvol het kan zijn om te wachten op een antwoord van de school en je aan te passen aan hun beperkte openingstijden voordat je op reis gaat. Gelukkig kun je ons bij ESL gemakkelijk bereiken en snel antwoord verwachten op al je dringende vragen!

9. Klantondersteuning van een internationaal erkend bureau.

Boeken bij ESL garandeert dat je van het begin tot het einde van je ervaring in veilige handen bent. Mocht je vragen hebben, een probleem ondervinden, een probleem hebben met je school of gewoon wijzigingen moeten aanbrengen in je oorspronkelijke boeking, dan zullen we je met voorrang behandelen. ESL heeft sterke banden opgebouwd met haar partnerscholen, zodat je altijd als VIP wordt beschouwd.

ESL is een lokaal bedrijf dat voldoet aan de jurisdictie van het land waar je verblijft.

In het onwaarschijnlijke geval dat je een probleem hebt met je taalverblijf, kun je een claim indienen die voldoet aan de lokale wetgeving in je eigen taal. Als ditzelfde echter rechtstreeks met de school zou gebeuren, moet je de plaatselijke wetgeving van jouw school volgen, in hun taal.

11. Financiële solvabiliteit en bescherming van cliënten.

Als lokale entiteit voldoet ESL aan de voorschriften voor binnenlandse bedrijven om je te beschermen in geval van faillissement of andere financiële problemen.

12. ESL’s kwaliteitsaccreditaties

ESL streeft naar internationale kwaliteit en is lid van de belangrijkste kwaliteitscontrole-instanties voor taalcursussen over de hele wereld, waaronder IALC, Business English UK, Quality English en nog veel meer.

By Christopher Robinson

What do you think?