Behaal deze zomer een officieel Engels certificaat

Talen leren May 3, 2013

In het Engels bestaat het gezegde “you can kill two birds with one stone” (twee vliegen in één klap). ESL zou het nooit aanraden om vogels zo te mishandelen, maar we hebben een uitstekende manier om de metaforische betekenis te volgen: een voorbereidingscursus van vier weken voor een officieel certificaat gevolgd door een officieel Engels examen. Met deze programma’s kun je een drukke zomervakantie hebben en terugkomen met een internationaal erkend Engels diploma. Two birds, one stone!

Onder de meest populaire diploma’s voor studenten van de Engelse taal zijn de Cambridge certificaten.

Cambridge B2 First

Dit is een diploma voor gevorderden, het bewijst dat je gebruik kunt maken van het alledaagse schriftelijke en verbale gebruik van het Engels voor werk of studie doeleinden. Het wordt wereldwijd erkend.

Cambridge C1 Advanced

Wereldwijd geaccepteerd als bewijs van hoge prestatie, kan dit certificaat gebruikt worden bij de inschrijving op een universiteit in het Verenigd Koninkrijk en Australië en voor de studentenvisumaanvragen voor deze landen. Voorbereiden op het C1 helpt studenten vaardigheden te ontwikkelen om het meeste uit hun studie, werk en verblijf in Engelssprekende landen te halen.

Voorbereidingscursussen voor deze examens duren normaal gesproken een academisch trimester, maar we bieden nu intensievere cursussen waardoor je wordt voorbereid om het examen in slechts vier weken te halen. Wat nog meer, deze cursussen worden aangeboden in een aantal van de leukste bestemmingen in de wereld. Je kunt bijvoorbeeld vier weken naarBrighton deze zomer, wonen in een wereldstad aan zee en vervolgens thuiskomen met een gerespecteerd diploma!

Of je kunt in Londen studeren. Als je kiest voor het B2 of C1 via ESL bij British Study Centres London deze zomer, zal ESL je examenkosten betalen. Of ga richting het groene zuidwesten van Londen waar onze partnerschool in Wimbledon een officieel examencentrum is voor dat gebied van de stad.

Voor een compleet andere omgeving, zou je Galway kunnen overwegen, aan de westkust van Ierland. Of zonnig Sydney in Australië. Het mooie aan deze diploma’s is dat deze over heel de wereld erkend worden, dus je kunt je richten op het vinden van de juiste studiebestemming voor jou.

Andere diploma’s die beschikbaar zijn, zijn bijvoorbeeld:

TOEFL & TOEIC

De Test of English as a Foreign Language (TOEFL) en Test of English for International Communication (TOEIC) zijn de standaard Amerikaanse examens om de Engelse taalvaardigheid aan te tonen. De TOEFL is ontworpen om toegang te krijgen tot de Amerikaanse universiteiten, terwijl de TOEIC meer gericht is op Engels voor zakelijke doeleinden. Veel van onze scholen in de VS bieden ook de Cambridge examens.

IELTS

De International English Language Testing System (IELTS) certificaten zijn alom gerespecteerde certificaten van succes in de Engelse taal. Twee versies zijn beschikbaar: een academische versie en een versie algemene training. Zoals de namen doen vermoeden is één ontworpen om de taalvaardigheden die nodig zijn voor een universitaire of academische studie terwijl de andere beroepsgerichter is.

Wij bieden voorbereidingscursussen voor alle belangrijke certificaten. Deze cursussen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat je de vaardigheden ontwikkelt en kennis verkrijgt die nodig is om de officiële examens te halen. De docenten van deze cursussen zijn allemaal bekend met de examens en zullen je voorzien van de individuele begeleiding die je nodig hebt voor de belangrijke goede uitslag.

Vele scholen bieden het hele jaar door voorbereidingscursussen voor Engelse examens, maar de zomercursussen zijn meestal ver van te voren uitverkocht, dus reserveer je plek zo snel mogelijk.

Vergeet niet, als je ondergedompeld bent in de taal door middel van een studie of verblijf, dat de tijd te nemen om te slagen voor een officieel examen een leuke bonus kan zijn – het ziet er geweldig uit bij het solliciteren.

Til je Engelse studie naar het volgende niveau en krijg een kwalificatie die een leven lang meegaat.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over één van de officiële Engelse examens.

By Alex Hammond

What do you think?