Engels leren in Londen

Talen leren May 7, 2021

london town

(c) Transport in Londen

Er zijn steden en er zijn steden… en dan is er Londen!

De hoofdstad van Groot-Brittannië is steeds één van onze populairste bestemmingen voor een Engelse cursus en het is duidelijk waarom. Een creatief centrum, één van ‘s werelds grootste zakelijke steden, thuishaven van de koningin en de koninklijke familie, Londen is bruisend en kosmopolitisch, jong en levendig maar met een geschiedenis die maar weinig steden kunnen evenaren.

Terwijl het traditionele Britse gevoel voor humor en de eigenzinnigheid zichtbaar zijn in Londen, is één van de opvallendste dingen aan Londen de internationaliteit van de stad: je ziet het op straat, hoort het in de metro en proeft het in het eten.

In 2012 werden twee kanten van Londen op een geconcentreerde wijze aan de wereld getoond. Het extreme Britse spektakel vanwege de viering van het diamanten jubileum van de koningin bracht in juni het land bij elkaar. In juni was de internationale traktatie de Olympische Zomerspelen van 2012, die maakten een zonnige juli en augustus zelfs beter!

Ons team greep de kans om de stad te bezoeken, bijpraten met onze partnerscholen in Londen en verslag uit te brengen met hun bevindingen.

Kom meer te weten over Engelse cursussen in Londen.

By Alex Hammond

What do you think?