Engelse programma’s voor executives in het Verenigd Koninkrijk

Carrière August 22, 2013

Een hoge Engelse taalnorm binnen een organisatie en in het bijzonder op managementniveau is een concurrentievoordeel waardoor internationale groei eenvoudiger wordt. Terwijl een gebrek aan Engelse taalvaardigheden het moderne zakenleven ernstig kan belemmeren.

Het goede nieuws is dat een zakelijke Engelse taalcursus bij ESL zoveel meer inhoudt dan taalvaardigheden. Het geeft je bovendien de kans om een bezoek te brengen aan enkele schitterende streken van het Verenigd Koninkrijk. De Britten staan wereldwijd bekend om hun vlotte presentatievaardigheden en hun vertrouwen in de bedrijfswereld; dat is één van de redenen waarom Londen een ongeëvenaarde Europese zakenstad is.

Londo-skyline-Canary-Wharf

Foto: EG Focus

We werken samen met scholen die zorgvuldig werden uitgekozen. Op basis van de bijzondere behoeften van drukbezette professionals hebben we een nieuw soort taalstudieprogramma ontwikkeld. De cursus bestaat uit een Engelse opleiding voor kleine groepjes business studenten, onder leiding van zeer ervaren docenten.

Als je snel je Engelse taalvaardigheden wil ontwikkelen in het gezelschap van andere internationale zakenlui, dan zijn deze cursussen een logische keuze. Je Engels zal niet alleen snel verbeteren, maar je zal ook zachte vaardigheden ontwikkelen zoals presenteren, onderhandelen, argumenteren en vergaderen op managementniveau. Die vaardigheden kunnen een serieus verschil maken voor de ontwikkeling van een carrière of een bedrijf. Vertrouwen is de sleutel tot succes.

Je zal ook toegang hebben tot unieke internationale netwerkmogelijkheden. We willen een comfortabele omgeving creëren waar taalontwikkeling, professionele ontwikkeling en netwerken samengaan. De partners die we uitkozen voor deze cursussen bieden een variëteit van prachtige studiedecors: in de groene, vreedzame valleien van Wales (Trebinshun House) of in het welvarende hart van Londen (London School of English).

Trebinshun-House-7

De taalcursus, die voor alle niveaus beschikbaar is, werd ontworpen om aan elk individu in de klas die vaardigheden aan te reiken die voor hem/haar relevant zijn. Er zal op voorhand worden gepolst naar je doelstelling en je motivatie waardoor de inhoud van de cursus kan afgestemd worden op jouw noden. Docenten werken bijvoorbeeld rond teambuilding in speciale sessies over presentatievaardigheden, professionele e-mailregels, onderhandelingsvaardigheden, bedrijfsjargon en zoveel meer. Door de studie in een relevante context te plaatsen zorgen de cursussen ervoor dat de drukbezette individuen een maximale vooruitgang boeken. Individueel onderricht is ook mogelijk.

Enkele teamleden van onze internationale kantoren bezochten onlangs onze Engelse executive partnerscholen in het VK, om zelf de waarde van deze cursussen te kunnen inschatten. Hier kom je meer te weten over hun ervaringen.

Taalcursussen voor executives zijn misschien wel duurder dan traditionele taalcursussen. Maar als je ze vergelijkt met gelijkaardige cursussen Persoonlijke Ontwikkeling, dan bieden onze programma’s een uitstekende waarde voor particulieren en de bedrijven die ze vertegenwoordigen.

Neem contact met ons op als je meer informatie wenst over onze Engelse cursussen voor executives in het VK.

By Alex Hammond

What do you think?