Een baan vinden na je taalcursus in Brighton

Ervaringen van studenten February 24, 2017

Werken in het buitenland is een van de beste levenservaringen die er zijn – je oefent je taalvaardigheden, je verbetert je CV, je maakt kennis met een nieuwe cultuur en, het belangrijkste, je krijgt meer zelfvertrouwen! Om dit te realiseren bieden sommige van onze scholen, zoals onze partmer British Study Centres, hun studenten een speciale banenevaluatie service aan.

Petra profiteerde van dit programma en deelde haar ervaring met ons:

Ik ben Petra en kom uit Zwitserland. Ik studeerde 6 weken lang Engels bij British Study Centres Brighton. Tijdens mijn tweede week deed ik mee met de Job Club op school, om wat informatie te krijgen over werken in Brighton. Echt, de schoolstaf was heel behulpzaam – ze keken mijn CV na en gaven me een paar goede tips bij het zoeken naar een baan. Ze boden mij daarbij hulp en ondersteuning op maat en gaven me het gevoel, dat ik een gesprekspartner had, dus ik voelde mij erg op mijn gemak.

_DSC00745

Ik heb mijn CV naar verschillende hotels in Brighton gestuurd en uiteindelijk vond ik een fijne baan voor de zomer in een typisch Britse herberg. Ik werk bij de receptie en op kantoor in het hotel, waar ik verantwoordelijk ben voor de service aan de klanten en het verwerken van de reserveringen. Ik vind het werk echt leuk en het is een perfecte gelegenheid om mijn vaardigheid in het Engels te verbeteren.

Tot slot raad ik het aan om eerst een cursus Engels te volgen om gewend te raken aan de Engelse taal en pas daarna te gaan werken om de taal te gebruiken. Het is een geweldige ervaring en ik geniet echt van mijn tijd hier. Brighton is niet alleen heerlijk om Engels te leren ; het is de perfecte plaats om nieuwe vrienden te ontmoeten en om te profiteren van het strand.

Zonnige groeten,

Petra

_465650431

Heb je al eens in het buitenland gewerkt? Wat zou jouw ideale plaats zijn voor een programma om te werken in het buitenland? Deel je ervaring of je doelen met ons in het commentaarvenster hieronder!

By Carlos Heras

What do you think?