Binnenkort… de ESL Language Travel Awards van 2017!

We are ESL November 14, 2017

Afgelopen jaar veroverde ESL, als onderdeel van ons 20ste verjaardagsfeest, de taalreizenmarkt stormenderhand met de ESL Langage Travel Awards, de eerste awardsuitreiking die studentenwaardering koppelt aan de feedback van ESL medewerkers om de prijswinnaars te bepalen. Het was een met sterren bezaaide avond voor deze markt… iedereen was prachtig uitgedost en tijdens de ceremonie kwamen een paar van de beste taalschoolgroepen ter wereld bij elkaar.

 

Na het succes van de eerste awardsuitreiking kondigt ESL met trots aan, dat deze traditie wordt voortgezet met de editie van 2017! Die zal plaatsvinden in de prachtige stad Barcelona op 30 november 2017, wanneer onze partnerscholen en de medewerkers van ESL zijn vertegenwoordigd tijdens een schitterende gala avond.

Taalscholen zijn verkiesbaar in de volgende categorieën:

  • School van het Jaar (Engels)
  • School van het Jaar (andere talen)
  • Scholengroep van het Jaar
  • School Faciliteiten van het Jaar
  • Accommodatie Service van het Jaar
  • Onderwijsprogramma van het Jaar
  • Vrijetijdsprogramma van het Jaar
  • Juniorprogramma van het Jaar
  • CSR Kampioen van het Jaar

 

Wat die ESL Language Travel Awards zo speciaal maakt, is hoe de genomineerden en de winnaars worden verkozen. Het hele jaar door verzamelen we feedback van al onze studenten na hun taalreizen, van juniors tot volwassenen, zakelijke studenten, tussenjaar studenten, deelnemers aan stageprogramma’s, enz. We maken gebruik van de studentenfeedback waardering tijdens de voorafgaande 12 maanden en zo kiezen we de genomineerden. Daarna geven onze stafleden, die regelmatig contact hebben met onze partnerscholen, afzonderlijk hun feedback en we combineren de scores tot een uiteindelijke lijst. Een award, gebaseerd op werkelijke studentenfeedback over zowel kwaliteit als klanttevredenheid is dus echt iets om trots op te zijn!

Blijf op de hoogte van de laatste informatie over de 2017 editie van de ESL Language Travel Awards en onze workshop met indrukwekkende seminars, spannende evenementen en nog veel meer. Vergeet onze speciale hashtag #ESLAwards niet, wanneer je berichtjes plaatst op de social media over dit evenement. Wij tellen de dagen alvast af!

By Leah Ganse

What do you think?