Hallo Deutschland! Het personeel van ESL bezoekt Freiburg en Berlijn

We are ESL December 27, 2013

Eind 2013 bezochten personeelsleden van onze Europese kantoren de ESL scholen in Freiburg en Berlijn. Deze personeelsuitjes helpen ons team op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de scholen, van het reizen te genieten en feedback van studenten te krijgen. Daardoor kunnen onze personeelsleden hun kennis van de bestemmingen vergroten en delen wat ze hebben geleerd.

De reis begon in het mooie Freiburg. In het verre zuidwesten van Duitsland aan de rand van het Zwarte Woud ligt Freiburg dat bekend staat als de stad met het meeste aantal zonuren in Duitsland. Misschien kom het door de zon en de prachtige locatie, maar het is tevens ook Duitslands milieuvriendelijkste stad.

Fernsehturm Berlin

Daarna namen we de nachttrein naar Berlijn, waar we de volgende ochtend in het centrum aankwamen. Is er een makkelijkere manier om binnen Europa te reizen dan de trein? Je kunt hieralles over de ervaring lezen.

Berlijn was alles wat een grote stad hoort te zijn: levendig, kosmopolitisch en open…en daarbij ook nog eens erg betaalbaar.

Het personeel van ESL reist regelmatig over de wereld om onze partnerscholen en studenten te bezoeken. Bekijk onze recente trips naar de USA, het Verenigd Koninkrijk om het Executive Engels programma te ervaren, en Australië.

By Alex Wolfson

What do you think?