Onze 5 populairste artikelen voor jou, om thuis van talen te genieten

Talen leren March 20, 2020

We leven met je mee – door de maatregel van afzondering vliegen ook wij soms tegen de muren op. Maar we hebben besloten er het beste van te maken met een lijst van verschillende taal- en reisgerelateerde activiteiten die je thuis kan doen. Pak dus je warme chocolademelk (of dat overheerlijke glas rode wijn, ons zal je er niet over horen) en ga lekker zitten voor wat leuk en inspirerend leesvoer!

1.- Films ter inspiratie om te gaan reizen

Sta je te trappelen om weer op reis te gaan? Wij ook. Het mooiste is, dat nu de prima tijd is om eens diep na te denken over je eerstvolgende bestemming! Hier is een briljante selectie van films om te gaan bekijken ter inspiratie.

2.- Op een rij: de gemakkelijkst te leren Aziatische talen

Zijn alle Aziatische talen echt zo moeilijk om te leren? Ons onderzoek wijst uit, dat een paar van de nuttigste talen echt niet zo lastig zijn! Hier zijn een paar ideeën over welke hiervan voor jou de volgende zou kunnen zijn om te leren:

lantern lampshades

3.- Hoe leer je een taal met je kind

Je kinderen vermaken terwijl je thuis moet blijven kan een hele uitdaging zijn, maar laat het maar aan ons over om dit te veranderen in een levendige en educatieve ervaring! Er zijn veel leuke taalactiviteiten die je met je kinderen kan ondernemen – Ideetjes nodig?

4.- Italiaanse handgebaren die je moet kennen

De Italianen laten momenteel meer dan ooit zien hoe sterk en uniek hun cultuur is. Het leren communiceren met je handen, net als zij, is een eerbewijs aan hun originaliteit! Het is meteen een prima manier om je voor te bereiden op je volgende reis naar Italië!

5.- 5 Redenen om een taal te leren via muziek

We weten zeker dat je, al luister je niet bewust, constant thuis of via je oortjes muziek afspeelt. Je zou dit kunnen uitbuiten om je taalvaardigheid te verbeteren! Hier zijn een paar heel goede redenen om je daar van te overtuigen.

Je merkt wel dat er allerlei manieren zijn om jezelf in taal onder te dompelen, en de wereld over te reizen van huis uit! We weten wel, dat de afstand van je bed naar de koelkast momenteel een wereldreis op zich is, maar hou in gedachten dat er nog veel meer is dat je kan gaan doen!

Reis de wereld over met ESL

By Julia Hoyas

What do you think?